söndag, oktober 14, 2007

Moderater, stå upp för er politik

Låt er inte påverkas av opinionsundersökningar som alltid drabbar sittande regeringspartier negativt. Ni är på rätt väg. Fortsätt så. Er politik åtgärdar de samhällsproblem som den rödgröna röran inte ens vågade ta i med tång. Den politik ni för är den politik svenskarna röstade fram i valet 2006.

"Raset lär säkert bli ett hett diskussionsämne när Fredrik Reinfeldt kommer till moderaternas partistämma i Gävle om några veckor", skriver SvD.

Moderater, ändra inte er politik, det är inte den det är fel på. Ska ni göra någon förändring så är det möjligtvis en liten organisationsförändring. Personer hamnar lätt på fel plats. Personer som hamnat i klistret från början har ofta svårt att ta sig ur den negativa spiralen. Vill eg inte nämna några namn, men det börjar på M... och slutar på ATS.

Låt honom inte dra ned alliansen i fördärvet. Ge honom något annat fint jobb. Jag tror faktiskt att han kommer tycka det är lite skönt att slippa all uppståndelse när han väl har fått lite distans till det hela. Gör honom den tjänsten.

Ref: Stödet för alliansen det lägsta på tre år

Pingat på http://www.twingly.se/

Inga kommentarer: