söndag, september 09, 2007

Folk vill inte vara med i facket

Enligt en artikel i DN planerar nu fackförbunden för en offensiv. De vill rekrytera, behålla och vinna tillbaka medlemmar.

Det var väl på tiden kanske? Om de nu verkligen kan ransaka sig själva och inse att de måste göra facket attraktivare för ALLA arbetstagare. Själv är jag inte med i facket, och det är inte pga ekonomiska skäl utan för att jag inte vill bidra med mina pengar till att stödja Socialdemokratisk politik. Jag vet väldigt många som säger samma sak. Man är helt enkelt så j...vla trött på fackets skrämselpropaganda, vad som kan hända dig om borgarna får makten och varför man måste rösta på sossarna. Hur mycket kostade egentligen den enorma valkampanj som facket bedrev ute på arbetsplatserna inför valet? Att sprida Socialdemokratisk propaganda, är det sån skit medlemmarnas pengar ska gå till ?

Det är faktiskt inte det minsta konstigt att facket tappar medlemmar i rasande takt.

Att det nu med den nya regeringen går så bra för sverige visar ju att facket hade fullständigt fel i sina hotfulla uttalanden inför valet. Det blir liksom övertydligt för de flesta människor med lite innanför pannbenet.

Nä fy för den lede... nu måste facket omedelbart klippa av navelsträngen till sossarna så att ALLA människor känner sig välkomna som medlemmar.

Inga kommentarer: