fredag, september 14, 2007

Bra sagt, Gröning

Nu jädrar i havet, Lotta ! Nu känner man igen dig igen ;)

Lotta Gröning skriver i sin blogg:
"Det räcker inte med att vara röd gråsosse och sitta drömma sig tillbaka till en tid som inte längre finns. Att sitta och bara skälla med skygglappar för ögonen är helt verkningslöst. Du skapar inte rättvisa, du skapar inget solidariskt och bättre samhälle och framför allt överger du de människr som väst behöver en vettig politik. Vänstern har hamnar i en återvändsgränd och du hjälper den inte genom att bara skälla på Reinfledt. Det krävs en ny politisk strategi, en politik anpassad efter de samhälle vi lever, Trygghetssystem som kan hjälpa folk istället för att stjälpa folk. Det krävs mer eller mindre en revolution bland maktpampar och folk som inte längre förstår vem de representerar. Ska vänstern överleva krävs det nya tag NU!!!!! Öppna ögonen och se det samhälle du lever i. Alla missnöjda väljare som har inte längre tror på en socialdemokratik politik men ropar efter en - dessa kallar du för svikare och högerrojalister. Jag har bara ett ord. Skamligt", Skriver hon efter en kommentar på sin blogg.

Själv instämmer jag i vartenda ord...
Jag är så hopplöst trött på alla sossar som bara klagar och klagar på regeringen. Vad de än gör eller inte gör... så ska det klagas. Det blir ju nästan patetiskt.

Jag klagade väl på Göran Persson när han hade makten, men inte på precis ALLT. Det fanns ju faktiskt saker som var bra även med sossarnas politik.

Om sossarna någon gång kunde framföra något liiitet positivt som regeringen gjort så skulle kanske deras trovärdighet förbättras.

Nu har man till och med börjat klaga för Svenskt näringslivs räkning om att småföretagarna har det jobbigt. Men herregud, arbetsgivarna klarar väl att föra sin talan själva !

Eller?

Inga kommentarer: