lördag, november 24, 2007

Idolpubliken röstade mot juryn

Igår försvann Daniel från Idol pga juryns onödigt hårda angrepp på Andreas. Publiken tog sympati för Andreas, mot juryn, på Daniels bekostnad. Gång efter annan ser vi prov på hur juryns närmast psykopatiska attacker på vissa deltagare drabbar tredje person.

Juryn idiotförklarade Andreas då han inte levde ut sina känslor på det sättet juryn ville se. Jag tycker Andreas visar känslor genom sitt ansiktsuttryck även om kroppsspråket är något stelt. Dock tycker jag inte han ska studsa runt och fjanta sig för mycket. Det passar inte honom.

Hade juryn varit lite ödmjukare i sin kritik mot Andreas hade förmodligen Daniel varit kvar i tävlingen.

(Tv4)

www.twingly.se

3 kommentarer:

Anonym sa...

Håller med dig fullständigt! Om Andreas fått "snällare" kritik" av juryn, hade Andreas själv åkt ut och Daniel varit kvar. Paradoxalt men sant!
Själv funderar jag nu på att skippa Idoltävlingen helt och hållet. Har fullständigt tappat tron på "systemet". Daniel var given i Globen! Utan honom är det inte en tävling värd namnet!

Anonym sa...

Helt galet att det kunde bli så hädanefter vill jag inte se Idol. Att ett musikgeni som Daniel skulle bli bortröstad, nej gör som i Lets Dance att juryn också få dela ut poäng så att de som jobbar med musik kan uttrycka sig. Och Daniel om du läser detta: JAG SKA KÖPA VARJE SKIVA DU GER UT, DU ÄR FANTASTISK!! Helene

Anonym sa...

Håller med fullständigt.Det är skam att han åkte ut.Programmet är inte längre sevärt.Daniel var den givne vinnare på Globen efter hård match mot Amanda.Låt Andreas få kontrakt med något dansband där han hör hemma.Daniel det kommer att bli tomt utan dig på fredagar!!..men du har vunnit ändå