torsdag, september 29, 2005

Back from Agia Napa

Ursäkta min långa frånvaro på bloggen. Har tyvärr inte hunnit att göra så många inlägg som jag hoppades när jag startade den. Får bli bättring på den fronten.

I fredags kom jag hem från en veckas semester på Agia Napa i cypern. Det var helt underbart att komma från väggarna hemma ett litet tag. Det är konstigt att man måste flyga till ett annat land för att helt kunna koppla bort alla bekymmer på hemmaplan.

Med 27 grader i vattnet och 32 grader i luften kunde man inte annat än att njuta. Det var nästan på gränsen till för varmt faktiskt. Tur att vi denna gång fixat AC på rummet, annars hade det blivit olidligt.

Vi åt gott varje dag trots att maten faktiskt inte är billigare än i sverige. De första dagarna provade vi på cypriotiska rätter i form av bland annat Meetze, ett smörgåsbord med 20 olika maträtter som kan avsmakas. Allt var inte gott, bl.a. hade bläckkfisken en väldigt äcklig konsistens även om smaken var helt okey. Mina favoriter blev Hallomi, som är en grillad getost, och tsatsiki, en slags goja som passar väldigt bra till kött.

Party, party, party. Å herre gud vad vi festade. Varken jag eller K är normalt sett några partykillar. Vi festar loss rejält endast max en gång om året. Men den här veckan var det fest precis varje dag... eller snarare natt. Vi startade varje kväll vid ca 21 tiden och höll på fram till kl 06.00 på morgonen. Oj,oj,oj, det tog minst två dagar, från det att vi kom hem, tills dess man började komma tillbaks till värden. Nu har vi festat för flera år frammåt *ler.

Men, det var kul, jäkligt kul, och jag längtar redan till nästa resa. Då ska vi också försöka uppleva lite sevärdheter, vilket vi inte hann med den här gången.

Tack för nu...

3 kommentarer:

Anonym sa...

[url=http://www.kfarbair.com][img]http://www.kfarbair.com/_images/_photos/photo_big8.jpg[/img][/url]

מלון [url=http://www.kfarbair.com]כפר בעיר[/url] - שירות חדרים אנחנו מציעים שירותי אירוח מיוחדים כמו כן ישנו במקום שירות חדרים המכיל [url=http://www.kfarbair.com/eng/index.html]סעודות רומנטיות[/url] במחירים מיוחדים אשר מוגשות ישירות לחדרכם.

לפרטים נוספים אנא גשו לאתרנו - [url=http://kfarbair.com]כפר בעיר[/url] [url=http://www.kfarbair.com/contact.html][img]http://www.kfarbair.com/_images/apixel.gif[/img][/url]

Anonym sa...

find my special site -

[url=http://trailfire.com/lipitor] lipitor side effects liver [/url]

http://trailfire.com/lipitor
[url=http://trailfire.com/lipitor] crestor vs lipitor [/url]

Anonym sa...

Youг cuгrent artісle proviԁes confirmed helpful to me.
It’s eхtremely uѕeful and you're clearly really well-informed in this field. You have got opened up our sight to different opinion of this specific subject using intriquing, notable and sound content.

my page - Buy Valium Online
Also visit my webpage :: Buy Valium Online